Posted in: , ,
By Yuni Aisyah 15 comments

Jom! Shopping Jubah Mesir Di Al - Khired Collection.

Assalamualaikum dear readers,

Terlebih dahulu aku ingin mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak kepada sahabat2 sekalian. Puasa jangan tak puasa..!! Kena rajin tau ingat Ibadah puasa adalah wajib bagi yang dah baligh. Kalau dah baligh tu faham-faham sendiri tak kan la nak kena paksa-paksa pula kan.? :) 

Ada tak sesiapa yang ingat-ingat lupa dengan niat puasa? agak-agak diri lupa jom klik niat puasa disini.

Jom terjah Fan page Al-Khired Collection. Jangan lupa klik 'LIKE' ye..klik link disini

OK. Baiklah kembali kepada tajuk asal seperti di atas. Jom! Shopping Jubah Mesir Di Al-Khired Collection. Ada pelbagai jenis jubah yang trendy dan menawan yang perlu dimiliki bagi wanita muslimah. Bertepatan dengan bulan Syawal yang bakal kunjung tiba, pasti ramai yang sedang sibuk memilih baju raya yang cantik untuk di pagi raya. ^_^

Lawakan..? 'Fall in love at a first sight'..hehe...insyaALLAH bakal ku miliki. :)
Material yang berkualiti, terhasil dari 80% jahitan tangan dan original made in Egypt Mesir.



Lawa-lawa kan koleksi jubah di Al-Khired collection? Ini baru dua, nak lebih lagi jom terjah dan cuci mata lihat Jubah Mesir di butik online Al-Khired Collection di Facebook. :)
Yang tertutup LEBIH INDAH jika disulam dengan SYARIAT ISLAM.Perhatikanlah betapa Allah MENGHARGAI keindahan wanita dengan menggariskan PERBATASAN AURAT agar keindahan itu hanya dinikmati oleh insan yang BERHAK..bukannya diratah-ratah oleh pandangan yang SAKIT. - Admin Al-Khired Collection.

Suke Entry Ini?

15 Comments
Fb Comments

15 comments:

  1. Selamat menyambut Ramadhan :)

    Ibu mengandung muat tak jubah tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya muat....sbb jubah mesirkan agak besar....cuba tnye dkt admin...:)

      Delete
  2. cantik2 jubahnya,Salam Ramadhan Kareem..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo ada yg berkenan sila2 la beli...:D

      Delete
    2. Selamat menyambut bulan ramadhan almubarak kak yun..kak yun jual ke tu? ^__^

      Delete
    3. yer buat adik nurul cam berpuasa...:)

      bkn kak yun jual tp kwn kak yun....kalo ade bkenan shopping la...hehe

      Delete
  3. tetiba rindu nak ke madinah mekah bl tgk jubah aisya nihh..
    salam kenal dear

    makneng follow sini
    jom follow makneng

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....dgr madinah mekah tetibe rase nak sgt ke sana....!
      salam kenal juge dear...:)

      sat lg kte follow ye....salam ukhwah n salam Ramadhan..:)

      Delete
  4. Selamat berpuasa buat sahabat..... Org yg pakai jubah memang nampak cantik....

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. kalau cantik beli la satu.....hehe

      Delete
  6. Replies
    1. untuk lelaki xde la....beli la untuk ibu or buah ati....hehhe

      Delete
  7. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete

Sila tinggalkan kata-kata semangat anda..^_^