Posted in: ,
By Yuni Aisyah 34 comments

Finally I'm back....!

Assalamualaikum,

I'm back...!! ada sesiapa yang rindu tak.?? kalau ada terima kasih. hikhik (macam la ada yang rindu...jgn perasan ok..hahaha) .Hmm..terasa sungguh lama meninggalkan blog ini tanpa berita dan cerita, sehingga tak tahu nak cerita apa. Terasa kaku pula nak bercerita.hmm..Inilah akibatnya bila terlalu lama tidak melakukan sesuatu, walhal sesuatu itu adalah perkara yang sering dan mudah untuk kita lakukannya dulu.


Buat sahabat blogger yang menggikuti blog ini mohon maaf diatas kehilangan yang sementara ini. Tak tahulah jika masih ada sahabat blogger yang masih mengenali diri ini. Walau apa pun aku masih menggingati sahabat blogger yang selalu ada memeriahkan blog ini. Terima kasih tak terhingga pada kalian. (:

Syukur Alhamdulillah walaupun blog ini telah lama tidak dipedulikan, tapi masih ada lagi yang menggikuti dan membaca diruangan ini. Semoga apa yang ada diruangan blog ini dapat memberi manfaat pada pembaca walaupun hanya sedikit.

InsyaALLAH, aku sebagai penulis blog unniesya’s story akan cuba kembali memberi komitmen pada blog ini. Salam sayang dan rindu buat sahabat blogger sekalian...^_^

I

Suke Entry Ini?

34 Comments
Fb Comments

34 comments:

  1. uihhh.. lama hilang tu..

    hilang ghaib ku sangka mati, kalau mati mana kuburnya.. :P

    ReplyDelete
  2. aah . mmg rindu pun ngn blog nih , cepat2 la update new entry eh ? :))

    ReplyDelete
  3. asada : haha..idupp lg la....hilang kejap je cz sesat di jalan..:P

    ReplyDelete
  4. Reains :insyaALLAH akn di update..(:

    ReplyDelete
  5. wahhh lama dia bercuti yer hehee ^_^ welcome back yuni :)

    ReplyDelete
  6. shida : tu la...malas punya psl..hikhik...

    ReplyDelete
  7. xpela lepas ni rajin2 tau..ha kbtulan shida buat GA blh join hehe ^_^

    ReplyDelete
  8. shida : tu la td tgk GA kat blog kamu...rse cam nak join pon ada....tp kne fikirkan...x pnh2 join GA...x reti..hikhik

    ReplyDelete
  9. nak buat mcm mana da bz kan

    hehehe

    ReplyDelete
  10. aisey, bru muncul yer.. kali ni jgn lari lagi ok, hikk...

    ReplyDelete
  11. mr.syazwan : tu la kebizian melanda.....hikhik..

    ReplyDelete
  12. caliph : hehe....ok2 insyaALLAH pasnie x lari lg..kalo nak lari sy akn inform dlu....:D

    ReplyDelete
  13. pasnie rajin2 la update...:D

    ReplyDelete
  14. tinggal kan jejak kaki saya di sini . hehehe . you said my face look like your cousin ? urmmm pelanduk dua serupa mungkin . btw , you are so niceee .

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup really like my cousin..u too so nice dear...hehe

      salam kenal..(:

      Delete
  15. akaaaa..hihi lamenya hilang..nati jgn hilang2 lagi tau ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaALLAH akk x ilang lg...:)

      Delete
  16. Lah...wujud lagik ko yea....ahakz.....ahakz......selamat dtg ke dunia BLOG

    ReplyDelete
  17. jebateja : haha...mesti la wujud lg...huhu...sampai hati btol....!!yer la slmt dtg..haha....slmt dtg kembali..:P

    ReplyDelete
  18. hahha..pegi kemana??kita ingt nama Yuni tu, tp lupa pasal Yuni..heheh..Kagum ingt nama TIka tu..sory..hehe..samelah, dh lama xupdate..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....xpe aslkan msih ingt name yuni....mesti la ingt name tika....insyaALLAH akn sll ingt sahabat blogger (:

      jom tika pasnie kte kembali menjadi blogger tegar...hikhik

      Delete
  19. selamat kembali dan terus berblog

    ReplyDelete
  20. wahh rindu kat yuni huhu!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. rindu ieqa juga............huhuhu

      Delete
  21. selamat mengembalikan diri ke alam blog.. heheh..

    ReplyDelete
  22. dah tak update dah?ekeke
    kongsi le citer2 nasihat mcm dulu2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaALLAH..bakal di update...:)

      Delete
  23. Replies
    1. lamanyer x nmpk afiq....rindu kt blog kamu....:D

      Delete
  24. jemput dtg rumah baru ya cik yunie.. hee Rumah baru dan rumah lama

    ReplyDelete

Sila tinggalkan kata-kata semangat anda..^_^