Posted in: ,
By Yuni Aisyah 16 comments

Hari ini hari ISNIN......!!!

Dear readers,


Hari ini hari ISNIN bertarikh 21/2/2011 aku akan memulakan tugas dan bekerja. Yeahh..!!yeeepppeee...!!permohon kerja aku telah pun diterima. Tak sia-sia aku berpanas dan berhujan pergi 'interview' sampai belang tangan dan muka. Tapi tu semua tak jadi masalah semangat punya pasal.hehe

Thanx pada seorang sahabat nie yang sentiasa dan bersama aku sewaktu 'interview'. Kalau tak kerana dia yang mengajak aku 'join' ke 'interview' tu pasti aku tak akan dapat kerja sampai sekarang. Dalam kegembiraan, aku agak sedih sebab aku aje yang diterima. Harap dia akan dapat kerja dengan segera. Wish u luck dear..!!

Yeah..!!!aku 'exited' nie..!! 'EXITED' ke??? Muka 'exited' dapat 'job' camnie ke.???haha. Tak sesuai langsung..!!

Masa sibuk2 cari kerja memang pantang kalau nampak iklan kerja nie.hehe. Tiap hari mesti usya 'paper' metro di ruangan iklan. Buka aje terus 'highlight' dan esok 'call' dan pergi ke tempat yang dituju untuk 'interview'. Kalau dalam kenderaan atau kebetulan jalan-jalan ternampak iklan yang ditampal dan iklan rentang di jalan raya atau dimana-mana pasti cepat-cepat cari pen dan catit no.tel. Semangat ter'over the limit' la pulak. :D

Moga permulaan hari ini akan dalam suasana baik hendaknya. Janganlah jumpa akak senior yang garang dan sombong, mintak simpang la semua tu. Harap-harap mereka dapat la beri tunjuk ajar kat aku yang tak ada pengalaman langsung lagi nie. Ok la nak masuk tido da nie esok nak kena bangun awal sebab jam 10 pagi mesti kena ada kat sana. Muahhh..love u all la...^-^ 'Gute nacht'.!!


Suke Entry Ini?

16 Comments
Fb Comments

16 comments:

  1. gl├╝ck!!

    have a nice day~~
    dan gute nacht!haha

    ReplyDelete
  2. tahniah tahniah , keje elok2 tau (:

    ReplyDelete
  3. mr delirium : thanx luthfi..:)

    cikin : baiklah..hehe

    ReplyDelete
  4. good news.. nanti makin bizi la yun.. dapat kerja apa yun?

    ReplyDelete
  5. Yeahh..dah dpt kerja... Goodluck.. kerja rajin2 ea.

    ReplyDelete
  6. Tapak kaki : mmg bz sgt2..pas balik keje direct terus g kelas...nie ngah wat asgmnt sempt gk bukak blog..hhehe...dpt keje as acc ass...

    ReplyDelete
  7. sophie : cube merajinkan diri nie sophie..hehe..

    ReplyDelete
  8. congratz, yuni..
    keje leklok ok ^^

    latest en3: ~ glob ajaib ~

    ReplyDelete
  9. wahh...yuni keje...keje ktne syg?tahniah syg...keje elok2 taw...take care...namo penat2 sgt... (^__~)

    ReplyDelete
  10. shee : kt parkson suria klcc bahagian office department acc...
    skrg nie pon dah pnt sgt2 la sayang..huhu

    ReplyDelete
  11. all the best yati..
    pasal review blog itu, awk sepatutnya dah kena review.. jgn tangguh2 yew.. sbb kitorg dah start dah..
    awk dah dpt panduan an?

    Cara-Cara Blogwalking yg Betul

    ReplyDelete
  12. uikss yuni dah kerja..tahniah..moga bersemangat kat tempat kerja...:)

    ReplyDelete
  13. hai yuni...salam perkenalan...

    tahniah...selamat berkeje ye...:)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan kata-kata semangat anda..^_^