Posted in: , , , ,
By Yuni Aisyah 29 comments

Al-Kisahnya : Busy mengalahkan PM.

Dear readers,

Harap semuanya dalam keadaan baik dan sihat walafiat. Terasa lama juga aku mengabaikan blog 'unnisya story' semenjak aku mula berkerja ni. Rindu sangat nak menaip dan meluahkan apa yang tak terluah dalam hati ni. Disebabkan kesibukkan aku yang mengalahkan PM sampai banyak cancle date dengan kawan-kawan.huhu


'Time' aku setiap hari sangat padat dari pagi ke malam, dari pukul 8a.m-10p.m.Lepas balik dari kerja bergegas pula ke kolej dengan kelam-kabutnya. Kelas dalam jam 6.30-9p.m, balik ke rumah pula ambil masa dalam 1jam angaran dalam 10p.m lebih baru sampai rumah.

Bila sampai je rumah terus pengsan dan jadi pemalas akibat keletihan. Walaupun ada peluang untuk buat 'entry', tapi disebabkan keletihan otak, otot-otot dan juga 'moody' memang melemahkan dan automatik badan rasa lemas dan malas. Jadi,memang agak payah la juga untuk aku meluangkan masa berblogging. InsyaALLAH aku akan cuba untuk curi masa sikit.

PENGUMUMAN 'Just' nak beritahu pada 'u all' ada beberapa entry baru di blog 'Unniesya's Story' bukanlah dihasilkan oleh penulis blog iaitu aku sendiri. Entry tersebut telah dikongsi oleh seorang sahabat merangkap edited dan juga admin sementara blog 'Unniesya's Story'. Segala perubahan rupa yang berlaku di blog 'Unniesya's Story' adalah hasil kerja beliau.

IKLAN : Jika inginkan perubahan pada blog anda silalah cari N-satelite.
(haha...beb jangan marah oke..:D)

Budak engineering pandai dengan coding HTML. Beliau adalah sifu aku dalam soal blog nie. Kalau tak faham atau nak ubah apa2 kat blog mesti rujuk pada beliau. Pada kawan-kawan yang puji my blog smart tu thanx sangat..:) Just nak beritahu tukang edit my blog orang yang dalam pic kat atas tu. kalau nak tanya berkenaan code HTML atau nak ubah blog atau create website sila bertanya terus kepada beliau. Tapi bayaran akan dikenakan. Hanya aku aje yang free, jangan jeles.. :P

p/s tadi lepak kat taman klcc smbil menikmati 'dim sum' dan panorama persekitaran KLCC...Syok tu..!!

Suke Entry Ini?

29 Comments
Fb Comments

29 comments:

  1. akak ni very2 bz personlalalala~~

    tak lame lgboleh jd isteri perdana menteri neh...hohoho

    ReplyDelete
  2. haha...bru tau ke yg akk nie sgt bz wahai adik..:P

    watpe la nak jd bini PM kan lg baik jd PM terus...:D

    ReplyDelete
  3. eh2..da keje? ....=.="ingt ke blaja lagi

    ReplyDelete
  4. ~Teruskan uSaha cik aisyah...semoga dipermudahkan segala urusan..~

    ReplyDelete
  5. eh...dimsum...cam best je...pernah makan sekali je rasanya...hehe =]

    ReplyDelete
  6. N-Sis C'Orner Admin : sori la cilok gmbar kamu x bgtau..hehe...gmbar cute pe..:P

    ReplyDelete
  7. Fiqry : insyaALLAH...thanx a lot fiq..:D

    ReplyDelete
  8. wahlamak..siap ade pekerja tuh! mmg trbaik la ini blog hehe

    ReplyDelete
  9. Kamarukom : bkn pekerja la...:P

    ReplyDelete
  10. nida husna : thanx dear..:)

    ReplyDelete
  11. kenape kak yun je free??ehem2..hihi ^^

    ReplyDelete
  12. noureen collection : hepi too..hikhik..:)

    ReplyDelete
  13. kalo nak mntk tlg tkar header boleh??hehhe..
    kt pun skrg mkin bz..

    ReplyDelete
  14. Tika LEh : hanx faham dear...:)
    nnti yuni try tnye sama ada dia ada wat header ato x..?

    ReplyDelete
  15. ahaha mmg bz mngalahkn PM. mesti letih n penat sgt kan...

    ReplyDelete
  16. yuni, mcmana awk leh dpt pagerank 2 ekh?

    ReplyDelete
  17. Firdaus Kasim : xtau la...buat2 je dpt 2...sebelum nie 3 tp dah jatuh...huhu...try la..

    ReplyDelete
  18. yuni syg...bz ngan keje kew...jgn lupe rest k dear...bilela dpt date ngan yuni ni...huhuh...

    ReplyDelete
  19. waaa..mau free jugak...

    plis..plis..plis... x__x

    ReplyDelete
  20. shee : ye...sgt letih..nak pulak asgmnt belambak2...tido pon x ckup..:(

    nak sgt jumpe sha...huhu

    miss senget : kalo mau free ngorat la abg encem tu..haha...:D

    ReplyDelete
  21. syok tu ada org tlg wat kan blog...encem lak tu abg tu...hahaha...

    ReplyDelete
  22. nur hafiza : haha..gatal na....:P

    firdaus kasim : sy x reti la nak share...sy xtau sgt pon..try je mmg dpt 3 pastu lame pastu jatuh dpt 2..myb sbb sy x BW kot...dlu rajin btol BW...hari2 BW..hehe...skrg nie xde kot nk BW..bz punye psl..huhu

    ReplyDelete

Sila tinggalkan kata-kata semangat anda..^_^