Posted in:
By Yuni Aisyah 22 comments

Jom terjah ini blog..!!

Dear readers,

My adik baru aje menterjahkan diri dia ke dalam dunia blogging. Yes!!Akhirnya terpengaruh juga dia dengan hasutan aku.hehe..If 'u all' nak terjah dan berkenan nak follow dia punya blog silakan ye..^_^



Tadaaa...!! Aku perkenalkan inilah my adik , tuan blog FizaYezza.

Suke Entry Ini?

22 Comments
Fb Comments

22 comments:

  1. perturun ilmu nmpk...hakhakhak

    ReplyDelete
  2. Yun, pasni pomot blog aen gk ye. Aen kn adik gk. Ahakz.

    ReplyDelete
  3. pencacai alim : hehe...ok pe ilmu baik2 je..:P

    ReplyDelete
  4. aen peset : yun mmg ada niat nak promotkan blog aen..smlm ada niat tu pas bace blog aen yg sempoi tu...jgn risau pasnie blog aen lak..hehe

    sejak bila lak aen jd my adik.??haha...

    ReplyDelete
  5. kalau mcm tu saya pun nak mengaku adik jugak la. hahaha... ok. gelak2

    ReplyDelete
  6. iqbalsyarie : ayakk!!ada hati gk nak jd adik sy.??hahaha..

    ReplyDelete
  7. ok...semoga berjaya kat dia...

    ReplyDelete
  8. comelnye adik kak yunie..cm akak dia ^^

    ReplyDelete
  9. kiwi : hehe..than kiwi..;)

    ReplyDelete
  10. kakak borek adik rintik..ehhe....

    ReplyDelete
  11. phewiit.. kirim salam kat dia ek..hehe.. keke

    ReplyDelete
  12. zik : sy dah pun sampaikan salam zik..hehe...:P

    ReplyDelete
  13. hye...thanx lorhh..for my sis yang comei nih ek..coz promote adek dia yang x berape comel nih..hahaha....

    hmmm...sape nak follow..follow lah yea...saye budak baru belajat...=D
    hihi...

    ReplyDelete
  14. hahah yun. adik la sbb lain tahun ( padahal takde beza pon ) wakaka.

    kpd cik fiza, kak aen da polo ur belog. tenkiu2 polo ahkak ye. :)

    ReplyDelete
  15. yun : mmg adik la kan sbb lain tahun. ( padahal takde beza pon ) wakakka.

    fiza : ahkak da polo ur belog. tenkiu naa polo belog ahkak. eh eh over lak ai. :D

    ReplyDelete
  16. hahaha.....yer la wahai cik aen peset...:P

    ReplyDelete
  17. agak sama dua beradik ni..hehe

    ReplyDelete
  18. Tapak Kaki : ape yg same.??hehe

    ReplyDelete
  19. wow mcm sama je blog.. hehe

    ReplyDelete

Sila tinggalkan kata-kata semangat anda..^_^