Posted in:
By Yuni Aisyah 27 comments

Hati hati semua !

Hati-hati !!Mulai sekarang jangan pernah menuliskan kata2 yang 6 huruf yaitu I5Ra3L (tulisan biasa) di WALL, di Status, di Note atau saat mengupload apa saja, karena secara otomatis anda akan langsung masuk ke fans page ini TAPI JANGAN DI LIKE :

http://www.facebook.com/pages/Israel/108099562543414?v=stream&ref=ts

Cuba lihat..!! Sudah banyak saudara kita yang masuk fans page itu... Padahal mereka tak bermaksud untuk gabung..Mungkin Anda juga termasuk dari mereka yang telah tergabung tanpa disengaja.. Waspada dan segera untuk keluar karena jumlah anggota mereka setiap jam bertambah,

jika kita menulis nama negara itu sesuai aslinya maka informasi itu akan di direct ke page 15r43L dan dimonitor sama mereka disana, semua postingan yg mengandung kata 15r43L ada disana juga

Sebarkan vm ini ke saudara2 kita yang lain.. Karena kita bukan pengikut the real terorist..

Saya melihat mungkin anggota grup ini yang wall/note//tautan yang masuk ke dalam fans page itu, hati-hati ya..
tolong disebarin.
syukron.

(Sumber dari Group bErjuanglah, rEmaja islam!!)

.................................................................................................................


Seperti yang diperkatakan diatas aku terus cuba melihat sama ada nama aku tersenarai atau tidak menyertai Fans Page tersebut. Bila masuk je ke Fans Page tersebut ada senarai nama sebahagian rakan ku telah menjadi peminat page tersebut tanpa mereka ketahui.

Fans Page I5Ra3L

Lihat setiap perkataan I5Ra3L di hitamkan.

Penggunaan perkataan I5Ra3L automatik akan ada di WALL Fans Page tersebut. Jadi elakkan dari menggunakan 6 huruf tersebut.



Suke Entry Ini?

27 Comments
Fb Comments

27 comments:

  1. NISA' nis25/6/10 5:07 PM

    goshhh! i dun know this...thanks for the information...

    ReplyDelete
  2. Yup2...berhati2 semua...hari tu bru dpt tau dr status mbr...surprising..

    ReplyDelete
  3. terkejut tau bile dpt tau..x sangke smpai camnie taktik kotor dorgn wat..mmg dasyat..

    ReplyDelete
  4. i ambik artikel ni k share di fb..tq

    ReplyDelete
  5. ok..silakan..tlg sebarkan...thanx..=)

    ReplyDelete
  6. Uish.. Bahayanya!!
    Fb ni sbnarnye yahudi yg bwat kn?

    ReplyDelete
  7. aisyah : dgr cter mmg Israel yg wat..

    waikit : u scary i also scary..huhu

    ReplyDelete
  8. Ya Allah . kejamnye !!

    ReplyDelete
  9. Trima kasih atas penerangan. Hebat betul Yahudi laknatullah punya perancangan

    ReplyDelete
  10. mereka nie macam2 cara mereka lakukan utk memperdayakan umat islam..otak mmg licik la..

    ReplyDelete
  11. perghh..mmg x leh bla la kan..adeii..selamt kot sbb x use that words..thx 4 your info beb.. =)

    ReplyDelete
  12. seriously???
    kejam r dorg nie...
    huhh!!!

    ReplyDelete
  13. Thanks for sharing. Baru je tau pasal ni a few days ago.

    ReplyDelete
  14. tu lah pandai diorg nak buat kita terjebak secr tidk sedr.....T___T

    ReplyDelete
  15. taktik byk...FB kan yahudi punya..

    ReplyDelete
  16. wah yuni tq share... pasni jgn segan2 share lg ye =)

    ReplyDelete
  17. sepandai pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jugak..

    ReplyDelete
  18. mmg hebatlah puak2 ni..bar tahu..thanks info

    ReplyDelete
  19. taktik kejam, kotor...jahat....

    ReplyDelete
  20. mixxssz: insyaALLAH lepas nie kalau ada apa2 yg patut dikongsi yuni akan kogsikan bersama kawan2..=)

    si para-para : mmg jahat pon..satu-satu rncngn dia nak buat kt umat Islam..

    Zaini : sharing is caring..hehe

    ReplyDelete
  21. mereka sangat pandai kan..
    GERAM!!!

    member asfz banyak lam tu..
    xdisengajakan..yelah..tulis anti-15r4eL pon ada gak..

    CERDIK BTOL..

    more careful next timee

    ReplyDelete
  22. sbnrnya dorang nie nak soh kte buang entry2 cemuhan pasl dorng sblm nie..

    ReplyDelete
  23. jom tak yah bukak facebook lagi.. boikot!

    ReplyDelete
  24. nak boikot FB??mesti ramai yg x bleh..

    ReplyDelete

Sila tinggalkan kata-kata semangat anda..^_^