Posted in:
By Yuni Aisyah 24 comments

Award 1,2,3,4,5,6,7,8,9

Entry kali ini aku tampilkan semua award yang telah aku terima. Thanx pada yang sudi memberi. ^_^


(1)


Award kuat makan ini datangnya dari Caliph. Memang aku kuat makan pun sebab tu bila nak diet je asyik tangguh je. Bila nak mula diet pun tak tahu la.huhu..

Aku nak bagi award kuat makan ni kat 5 orang kawa n blogger yang lain. Tak tahu la kawan2 kuat makan atau tak.hehe...

1) Matdin
2) Juan
3) Caer
4) Padin
5) Aqib

.....................................................................................................

(2)

Award beutiful blogger ini Caliph & Matdin yang bagi. Eh!! Thanx friends..=)

.......................................................................................................

(3)
Award happy ini pun dari Caliph. 'Thanx caliph sebab sudi bagi award kat yuni'.
Ini award kali ke-3 dari caliph.

Soalan yang perlu dijawab bila terima 'Happy award' ni.

1) Adakah anda happy sekarang?
Mestilah happy =)

2) Kenapa anda happy?
Happy sebab dapat award..hehe

3) Apakah benda yang boleh buat anda happy?
Bila orang disekeliling pun turut happy.^_^

4) Nyatakan warna yang anda suka?
Biru, merah, hitam, hijau dan hitam

5) Pernahkah anda menerima tag ini?
Tak pernah lagi.

6) Beritahu 9 orang yang anda mahu tag.
Siapa ye.??jap tengah fikir ni.

1) Ana
2) Adam Haiqal
3) cik asfz
4) Farah
5) Krole
6) miss panda
7) Ayien
8) Padin
9) telor

.......................................................................................................

(4)

Blogwalking Award 2010 ini dari Matdin.
Setiap hari aku mesti menyibuk dekat shoutbox Matdin.
Blog dia antara blog yang aku selalu usya.=)

Aku nak bagi award ni kat blogger yang rajin berblogwalking. Thanx sebab sudi singgah ke blog yang tak seberapa ini.^_^

1) Aishah
2) Apek
3) Usop
4) Caliph
5) Mario
6) Mankete
7) JJ
8) Fiezah
9) vespajobot
10) Puput

.........................................................................................................

(5)

Cute Blog Award ni dari Captain
Aku cute ke??hehe..

Syarat-syarat penerima award ini :

1) Berikan Award ini kepada 10 blogger yang lain. Nyatakan sebabnya.

1) Nana
2) Akmar
3) Macy
4) Cik Qiqi
5) Cute
6) Nuraisyyah
7) Kiwi
8) yaya
9) merdhieya
10) Saeidah

Mereka semua memang layak untuk menerima Cute blog award ini sebab blog mereka memang cantik dan comel termaksuk tuan blog pun comel dan manis.hehe

2) Ucapkan terima kasih pada pemberi award dan buat entry ringkas mengenai award ini.
TQ kepada captain sebab sudi bagi cute blog award ni kat yuni.=)
Simbol orang kat award ni sangat seksi la.=P

3) Adakah anda terharu mendapat award ini?
Terharu la juga sebab ada juga yang ingat.

4) Apakah yang anda lakukan untuk menjadikan blog anda makin cute?
Dah cute kot tak perlu la nak cute lg.hehe.

..................................................................................................

(6)
Award ini datangnya dari adik Nuraisyyah & Matdin.
Thanx dear sebab bagi 'Friendly Blogger' award ni.^_^

OK ni senarai blogger yang bertuah yang berjaya mendapat Friendly blogger Award ni. U all memang friendly and best la.;D

1) Matdin
2) Aishah
3) Aqib
4) Caliph
5) Tapak kaki
6) Luffy
7) Wan hazel
8) Cyber mummy
9) juan
10) captain

...............................................................................................

(7)
Award dari syafiq sebagai tanda menghargai follower blog beliau.
TQ Syafiq ^_^

.................................................................................................

(8)

Award dari Pakcikim ni pon sebagai tanda menghargai blogger yang sudi menjadi follower blog beliau.

...........................................................................................

(9)


Award dari Mati katak ini juga sebagai tanda penghargaan buat blogger yang sudi menjadi follower blog

...................................................................................................

(10)
.
Sila tinggalkan ucapan manis anda di kotak comment sebaik sahaja mengetahui yang anda menerima AWARD. Ianya sebagai tanda yang anda telah menerima AWARD.


Suke Entry Ini?

24 Comments
Fb Comments

24 comments:

  1. wahh...banyaknyew award die...congratz syg...u desrve it...ehehe...nama kite pon adela...thanx dear...nanti sha amek ye yuni cyg...

    ReplyDelete
  2. mario : amek tau jgn x amek..hehe

    Aishah : mesti la ada..mane leh xde..;D

    ReplyDelete
  3. TQ makcik sweet !
    hehe ;D

    ReplyDelete
  4. thnks dear...nti sy amek award ni..baiknya dia bg award..hihi

    ReplyDelete
  5. tq.. huhu..dah buat ari tu..

    http://theonlyza.blogspot.com/2010/06/aku-tengah-happy-p.html

    ReplyDelete
  6. wah caer pon dpat ke?ngeh3..caer pon de award ntuk anda..tgk 2nd entri paling latest..tp sblom tu jom pantun2 dlu...kih3

    ReplyDelete
  7. wah..caer pon ada award nak bg eik..
    tp berpantun nie yg lemah..;D

    ok nnti yuni try berpantun nak amek award tu..hikhik

    ReplyDelete
  8. Kiwi :ur welcome..=)..tanda peringatan buat teman.


    fiezah : akk dah bg award len..amek tau..hehe

    ReplyDelete
  9. mekaseh hehe aku akan langsaikan secepat mungkin hehehe

    ReplyDelete
  10. hehehe~~ rajin yuni~~
    tuk nana xde ye? :P

    ReplyDelete
  11. ada la utk nana..cube tgk btol2..kan ada nama nana tu..=)

    ReplyDelete
  12. tak tag aidi-safuan? sedih! :(

    ReplyDelete
  13. lor..xmo sedih2 tau..huhu..
    next time mesti yuni bg aidi..=)

    ReplyDelete
  14. :)luffy tu sy ke?tkot ferasan....

    ReplyDelete
  15. ye tu kamu la luffy..hehe..

    ReplyDelete
  16. thanx dear. nt i amek k. :)

    ReplyDelete
  17. banyak betul award ko dapat yer
    tahniah

    ReplyDelete
  18. hu bnyak nye award... ni smpan smpai bnyak bwwu buat eh... he..

    ReplyDelete
  19. akmar : ok dear..same2..=)

    hans : xde la byk mane pon..ada yg dpt lg byk..hehe..next award ak bg ko lak ok...hihi

    ReplyDelete
  20. post satu2 mls la ezad..nnti ada lg award dpt post lg..nnti sume entry kt blog sy psl award n tag je..bosan la kalo cantu..

    ReplyDelete
  21. ahaha
    tq
    tadi aku dapat award yg makan macam kfc tu
    hohoho

    ReplyDelete
  22. hans : wah dpt award gak dia..ok2..tunggu award dr ak nnti tau..=P

    ReplyDelete

Sila tinggalkan kata-kata semangat anda..^_^