Posted in:
By Yuni Aisyah 14 comments

Dapat award Beautiful blogger..^_^



Tak sangka dapat award beautiful blogger ^_^. Thank to Ana sebab bagi akak award ini. Bertambah sayang akak kat ana..hehe...


Kalau dah dapat award ini ada syarat-syarat yang harus dilaksanakan. Nak tak nak kena juga buat.

syarat2 dan pantang larang selepas menerima award ni..:

1.Thank & link the person that gave you the award2. pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic

3. Contact said Blogs and let them know they've won the award

4. State 7 things about yourself.

Syarat yang pertama dah buat. Syarat yang kedua ini yang pening aku nak buat. Tak tahu nak tag award ini kat siapa? kena tag award kat 15 bloggers tapi aku tag 7 je la. Erm..ok bawah ini senarai blogger yang menerima award 'Beautiful Blogger'. Hope sudi-sudi la terima dengan hati yang gumbira.hehe...






5) Jane


7) Tedi





7 things about myself...^_^

>Girl.

>Suka sangat dengan kucing dan arnab..hehe

>suka memasak dan suka makan..=)

>hobi kumpul buku dan membaca...

>Minat melukis tapi tak ada bakat..huhu..kalau melukis pon just conteng-conteng kat kertas time bosan2 kat kelas..hehe

>suka berangan..berangan nak kawin dengan anak raja la konon..haha

>mengambil jurusan perakaunan tapi tak berapa nak minat. Tak minat pun sekarang dah sem 7.hehe



Dah selesai pon kesemua syarat-syarat menerima award ini. Hope rakan-rakan blogger yang aku senaraikan menerima award ini dan sudi-sudi la terima dan jangan malu-malu.=)






Suke Entry Ini?

14 Comments
Fb Comments

14 comments:

  1. Cool..

    Try this blog,read few entries..i found it very funny and interesting!

    www.fdausamad.blogspot.com

    Seriously!

    ReplyDelete
  2. hehe..yer nama anda...jd sudi2 la terima..=)

    ReplyDelete
  3. hihii
    kak yuni syg ana ? tharu nieh .
    miahahaha .
    ana pon suke arnab .

    ReplyDelete
  4. yer..akk syg ana la..
    nnti kte beli arnab same eik..=)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan kata-kata semangat anda..^_^